2 Kasım 2014 Pazar

Çin Malı Ucuz Bebek Kamerası (IP Kamera)


ürün linki: http://www.aliexpress.com/item/IP-Camera-P2P-Wifi-Wireless-Pan-Tilt-Remote-Control-Camera-1-3-CMOS-Mobile-View-Built/1091874917.html 

4 yorum:

  1. Merhaba

    Gece olunca otomatik gece sensörü devreye girmiyor demişsiniz peki gece hareket sensöründen fotograf çekince mail gönderirken gece modunda mı resim çekiyor yoksa kapkaranlık bir foto mu gönderiyor? birde SMS gönderme özelliğinden bahsetmiş bizde çalışıyor mu bu özellik? başka bir marka ip kamera incelemesinde kamerayı telefondan elle yönetildiğinde mail gönderme alarm özelliği devre dışı kaldığından bahsetmişti acaba bunda da öyle mi? İnceleme için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gece video yada çekim yapacağında gece görüşü otomatik açılıyor. resim gece modunda karanlık değil tatmin edici oluyor. sms özelliği ülkemizde çalışmıyor. kamerayı cep telefonunuzdan izlerken mi mail göndermesini istiyorsunuz o konuyu tam anlamadım ama kamerayı siz izlemez iken bir hareket algılarsa fotoğrafı mail olarak gönderiyor. cep telefonundan ya da herhangi bir yerden izlerken sizde istediğiniz görüntünün fotoğrafını çekebilirsiniz.

      Sil
  2. selamlar ürünü alırken pal veya ntsc seçimi var hangisini tercih etmeliyiz

    YanıtlaSil
  3. selamlar ürünü alırken pal veya ntsc seçimi var hangisini tercih etmeliyiz

    YanıtlaSil